Mange betragter god mad som livskvalitet
– det er det vi lever og ånder for!

ImmerFood – et unikt online kødunivers – der gør det nemt for dine medarbejdere at bestille og få leveret kød samt vegetariske kvalitetsprodukter direkte til arbejdspladsen, uden omkostninger til fragt. Produkter som den almindelige borger sjældent finder i køledisken.

Vores produkter

Vores definition på kvalitet er: udseende, smag og konsistens.
Derfor bestræber vi os på at udvikle og forhandle markedets bedste kød, charcuteri og conveniens produkter af højeste slagterkvalitet med fokus på etik og moral.

Vores sortiment Immer af alt fra gris, fjerkræ og okse til den færdige slagterdelle, røgvare og pølser. Vi har også et sortiment af vegetariske produkter, hvor vi med vores ekspertise, stiller store krav i udvælgelsen af netop udseende, smag og konsistens.

Sortimentet hos ImmerFood er overskueligt, så man kan have fokus på den handel man foretager sig. Man har mulighed for at købe lige netop den mængde man har behov for – alt fra stort og flot til småt og godt – alt til både hverdag og weekend.

Hvem kan købe vores produkter?

Vores produkter og service er ikke for hvem som helst. De er kun tilgæn-gelig for medarbejdere i virksomheder, der har en virksomhedsaftale med ImmerFood. Det gør, at I er tæt på producenten, og vi er tæt på jer som kunde.

Vi glæder os til at tage imod jer.

Bon appetit og velbekomme!